Med start idag så introducerar vi 5 st olika canvas kvalitéer. | Canvas-tavlor.nu

Med start idag så introducerar vi 5 st olika canvas kvalitéer.

2015-01-30 09:23:35

Istället för att bara köra en kvalitet: Typ Polyester canvas som är billig men inte direkt ger den där speciella känslan att det är en canvas. Så har varje kvalité sina fördelar. så läs om dem och kolla vilken ni föredrar.

Tips: Jag själv är konstnär och föredrar Canvas konstdesign, (Neptune) 400 gram. Den ger mina tavlor den original-känslan som jag vill ha. Mina tavlor målar jag på Linneduk med ganska mycket gräng/struktur och där strukturen är oregelbunden.

Ska jag däremot ha ett foto av min hund så blir standard kvalitén alldeles utmärkt. Är det däremot ett fräckt och högupplöst foto med detaljer i så väljer jag självklart: Canvas fotograf, 350 gram. eller om jag vill arkivbeständighet och ypperligt färgåtergivning i bästa kvalitet blir det: Canvas mästerverk, (Lyve) 450 gram.

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!