Ny webbplats lanserad för Canvas-tavlor.nu | Canvas-tavlor.nu

Ny webbplats lanserad för Canvas-tavlor.nu

2015-04-04 09:22:50

Nu är äntligen vår nya webbplats online som ska underlätta för alla våra användare.

Ett mål med denna nya webbplats är blandannat för att underlätta för våra mobila användare samt användare på läsplattor eller andra mindre enheter.

Vi tycker att webbplatsen har blivit mycket bättre men önskar att få er feedback på vad ni tycker, är det någonting som blivit sämre eller någonting ni tycker vi borde fixa till?

Tveka då inte att ta kontakt med oss.

Med denna nya webbplats har vi även lagt till en ny funktion du kan använda dig av när du skapar dina canvastavlor, det handlar om uppdelningen på flera olika tavlor. Du kan nu få en bild i upp till 4 olika delar, du får då fyra stycken canvastavlor som är tänkta att sättas bredvid varandra.

Har du frågor eller problem med att skapa dina canvastavlor på denna webbplats så tveka inte att kontakta oss, vi jobbar ständigt med att utveckla webbplatsen för att kunna passa alla tänkta användare, oavsett hur de besöker webbplatsen.

Din webbläsare har inte stöd för de funktioner som krävs på denna webbplats. Vi rekommenderar dig att använda Google Chrome. Andra webbläsare som bör fungera är Internet Explorer 10 och uppåt, FireFox 9 och uppåt samt Safari 5 och uppåt!